Prezentare


Colecția Agende și Calendare EGO 2018

KALENDARIA este distribuitor autorizat EGO România.

Colecţia EGO® este produsă integral în România, utilizând în exclusivitate materii prime de provenienţă europeană. Prin achiziţia de articole fabricate în România contribuiţi la atragerea de noi investiţii, menţinerea locurilor de muncă și încurajarea unei economii sănătoase, bazată pe producţie și valoare adăugată.

În același timp, procesul de producţie respectă în totalitate legislaţia europeană privitoare la muncă, drepturile omului și protecţia mediului înconjurător.

Catalog Agende Calendare EGO 2018

Acreditarea FSC

Forest Stewardship Council este o organizaţie independentă, non-profit și non-guvernamentală care are ca obiectiv promovarea unei exploatări responsabile a pădurilor .
În momentul de faţă FSC® a impus noi standarde în domeniu și este cel mai mare organism de certificare.
Colecţia EGO® este executată într-un lanţ de producţie și custodie acreditat FSC®. În cadrul EGO® 2016 există produse certificate FSC®, marcate corespunzator. De asemenea, este posibilă crearea de produse la comandă certificate FSC®, care întrunesc condiţiile impuse de acest standard.

Acreditarea Imprim'Vert

Imprim’Vert® este un organism de certificare și auditare care garantează un flux de producţie ce gestionează controlat și responsabil materialele ce pot avea un efect negativ asupra mediului înconjurător.
Colectia EGO® este realizată în totalitate într-o unitate de producţie certificată Imprim’Vert®.

Certificari ISO

Garantarea conformităţii produselor și a fluxului de producţie este una din priorităţile esenţiale, de aceea ne preocupă să asigurăm premisele necesare:
• certificarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2008
• certificarea sistemului de management de mediu ISO 14001:2005
• certificarea sistemului de management al sănătăţii și securităţii ocupaţionale
OHSAS 18001:2007

Work Space